AKTUALNO

Banka idej predstavlja poziv za financiranje projektov mladih

 

Banka idej odpira financiranje mladinskih projektov (do 1000€ bruto na projekt). Poziv bo predstavljen ta četrtek, 18. 10. 2018 ob 17.uri na MKC-ju. Poziv bo odprt do 3. 11. 2018.

 

 

Lokalni sklad za mlade z idejami – Banka idej ne želi in ne more hrčkati denarja, zato ponovno, že drugič v 2018, odpiramo financiranje idej mladih. Tokrat v obliki poziva. Kaj to pomeni? Dokler bodo sredstva na voljo, lahko oddaš opis svoje ideje (v obliki vloge) in zaprosiš za financiranje in ali mentoriranje svojega projekta. Vendar to lahko narediš najkasneje do 3. novembra 2018. V četrtek, 18. oktobra 2018 ob 17:00 uri, te vabimo na predstavitev poziva. Člani Skrbniškega odbora Banke idej bodo predstavili poziv, vlogo in dokumentacijo, prav tako pa bodo za morebitna vprašanja. Povzetek poziva:
Na poziv se lahko prijavijo mladi, v starosti med 15. in 29. letom, z idejami, ki se navezujejo na temo letošnjega razpisa - trajnostne prostorske spremembe v odprtih ali zaprtih javnih prostorih (npr. olepšanje raznih urbanih elementov mesta in/ali postavitev le teh (klop, ograja, koš za smeti, skulptura, pot ...), spodbujanje in/ali omogočanje recikliranja, spodbujanje in/ali omogočanje rabe naravnih materialov, skrb za varstvo okolja in narave ...).Projekti morajo izpolnjevati naslednje pogoje: a) da bodo izvedeni na območju Mestne občine Maribor, b) da bodo v celoti izvedeni v letu 2018, od tega je del aktivnosti projekta izveden v Tednu Banke idej, ki bo predvidoma zadnji teden v novembru ali prvi teden v decembru 2018, c) da so vse aktivnosti znotraj projekta brezplačne za udeležence.


Maksimalna vrednost zaprošenih sredstev za projekt je 1.000 €. 
Prejete vloge bodo do zaprtja poziva obravnavane enkrat tedensko. Zadnji rok za prijavo je 3. 11. 2018.


V kolikor imaš vprašanje glede poziva nam lahko pošlješ zasebno sporočilo na profil Banka idej, ali nam pišeš na marja.gucek@mkc.si ter ali bankaidej@mkc.si.

 

Povezava do dogodka: https://www.facebook.com/events/326252611258808/

Spletna stran: http://www.banka-idej.si

Facebook stran Banke idej: https://www.facebook.com/bankaidej

Nazaj

ISKANJE

PRENOS V ŽIVO

INSTAGRAM

@medijske.um.si

FACEBOOK

TWITTER