Vabljeni na dogodek Odkrij pot do zdravega življenja v sodobnem času

Vabljeni na dogodek Odkrij pot do zdravega življenja v sodobnem času

Vabljeni na dogodek Odkrij pot do zdravega življenja v sodobnem času 1080 1350 Žiga Domadenik

Vabljeni na predavanje o zdravem življenju v sodobnem času, ki bo v ponedeljek, 8. aprila 2024 ob 13.00 v predavalnici G2-P2 BETA na UM FERI. Govornica Darja Peklar iz Centra za krepitev zdravja ZD Maribor bo predstavila osnove zdravega življenjskega sloga: prehrana, telesna dejavnost, stres, razvade in spreminjanje navad.

Kdaj: ponedeljek, 8. april 2024, ob 13:00

  • Traja: 60 minut
  • Kje: UM FERI, Koroška cesta 46, Maribor; predavalnica G2-P2 BETA
  • Izvajalec: Iris Sitar, Center za krepitev zdravja, ZD Maribor
  • Univerza/fakulteta: Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko

Dogodek “Odkrij pot do zdravega življenja v sodobnem času” bo potekal v ponedeljek, 8. 4. 2024 ob 13:00 v prostorih Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko (predavalnica G2-P2 BETA).

Govornica na dogodku bo Iris Siter  iz Centra za krepitev zdravja ZD Maribor.

O vsebini dogodka:

Na dogodku bodo udeleženci pridobili osnovne informacije o zdravem življenjskem slogu – kako se zdravo prehranjevati, koliko telesne dejavnosti potrebujemo, kako se spoprijeti z vsakdanjimi stresnimi situacijami, katere so škodljive razvade ter kakšen je proces spreminjanja navad.

Dogodek jedel 11. karierne tržnice UM, letnega dogodka, namenjenega mreženju študentov in diplomantov UM ter ostalih mladih na trgu dela s potencialnimi delodajalci. Organizatorja 11. karierne tržnice UM sta Karierni center Univerze v Mariboru in Zavod RS za zaposlovanje, Območna služba Maribor in Ptuj.

“Prečekirajte” tudi preostali program “11. karierne tržnice Univerze v Mariboru” in izkoristite neštete priložnosti, ki vam jih ponuja!

Vljudno vabljeni k prijavi na dogodek!

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪