#SHARINGISCARING

Ponudbe za delo

Seznam prostih delovnih mest, ki zajemajo področja medijskih komunikacij: delo v medijih (radio, televizija, časopis, spletni portali), fotografiranje, video produkcija, oblikovanje vizualnih vsebin, UX/UI, spletne strani, marketing, odnosi z javnostmi (PR) ipd.

  Predlog za objavo prostega delovnega mesta


  * Zahtevana polja

  S klikom na Predlagaj bo ekipa medijskih prejela vaš predlog in ga pregledala. Vaš predlog za objavo prostega dela bo objavljen le v primeru, če bo primeren za študente medijskih komunikacij. Posredovani osebni podatki bodo uporabljeni izključno za postopek in komunikacijo pri objavi dela in ne bodo posredovani tretjim osebam.

   Vsa polja so zahtevana

   Back to top
   Piškotki 🍪

   Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

   Google Analytics koda za analitiko.
   Google Fonts.
   Google Maps.
   Vdelani videoposnetki.

   Pogoji zasebnosti

   Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪