Povio Frontend Akademija

UX dizajniranje

Povio Frontend Akademija

Povio Frontend Akademija 1920 1275 Žiga Domadenik

Izkoristi priložnost in dopolni svoje znanje. Povio organizira delavnice v Mariboru. Želiš svojo strast do kodiranja sprogramirati v uspešno kariero? Vrata odpira Povio Frontend Akademija!

Kaj dobiš, če se pridružiš?

Praktične izkušnje: Pridobi vpogled v prakse programiranja na realnih projektih.

Nadgradnja znanja: Razvij svoje znanje pridobljeno na fakulteti z znanjem o najnovejših tehnologijah in trendih.

Podporno učno okolje: Naši izkušeni mentorji, ki delajo s svetovno znanimi strankami, kot je Arnold Schwarzenegger, te bodo vodili skozi celotni program in ti pomagali pri reševanju izzivov.

Tehnike za razvoj mehkih veščin: Podprli te bomo tudi pri razvoju mehkih veščin, kot so komunikacija, reševanje problemov.

 

Kdaj? 13.5.2024

Kje? Maribor

 

V kolikor tekom delavnic zaznamo potencial za uspešno medsebojno sodelovanje, ti bo ponujeno tudi plačano pripravništvo in možnost dolgoročnega sodelovanja.

Prijave zbirajo približno dva tedna, zato ne odlašaj in se prijavi na naslednji povezavi: https://apply.workable.com/povio/j/894EF031BC/

 

P.S. Če ne želiš zamuditi najnovejših dosežkov in zanimivih trenutkov, jim lahko slediš na socialnih omrežjih (LinkedInu, Facebooku in Instagramu).

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪