Informativni dan za podiplomske študijske programe na FERI

Informativni dan za podiplomske študijske programe na FERI

Informativni dan za podiplomske študijske programe na FERI 2033 1356 Mitja

Z veseljem vas vabimo na informativni dan za podiplomske študijske programe Fakultete za elektrotehniko in informatiko (FERI), in sicer za študijske programe 2. in 3. stopnje.

sreda, 8. maj 2024, ob 16. uri

predavalnica Alfa na UM FERI (Koroška cesta 46, 2000 Maribor)

Vse dodiplomske študentke in študente, ki vas zanima nadaljevanje študija na drugi in tretji stopnji na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko UM, vabimo na informativni dan, na katerem boste dobili vse informacije o študijskih programih, seznanili pa vas bomo tudi z vpisnimi pogoji in postopki.

Na UM FERI izvajamo šest magistrskih študijskih programov in tri doktorske študijske programe, ki ponujajo širok spekter znanj s področja elektrotehnike, telekomunikacij, računalništva, informatike in medijskih komunikacij ter sorodnih področij.

Na informativnem dnevu vam bodo predstavljeni magistrski študijski programi:

  • Elektrotehnika
  • Informatika in podatkovne tehnologije
  • Medijske komunikacije
  • Mehatronika
  • Računalništvo in informacijske tehnologije
  • Telekomunikacije

Na informativnem dnevu vam bodo predstavljeni doktorski študijski programi:

  • Elektrotehnika
  • Računalništvo in informatika
  • Medijske komunikacije

Roki za oddajo prijave za vpis prek eVŠ in rok za oddajo dokazil o izpolnjevanju pogojev za vpis se razlikujejo glede na študijske programe, zato vam bomo več o postopkih vpisa predstavili na informativnem dnevu.

Več informacij na https://informativni.feri.um.si/.

Po uvodnem nagovorom v Alfi, sledijo predstavitve študijskih programov in na koncu še druženje ob kavi, kjer boste lahko ob kavi in prigrizku zastavili vprašanja v sproščenem okolju. Veselimo se vašega obiska!

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪