Retrospektiva študentskih filmov: Omrežje, Dostava in Čakalnica

četrtek, 18. april 2024, ob 19;00 @ Kino Union (Celje)
Omrežje, premiera študentskega filma, 2024 Maribox

Retrospektiva študentskih filmov: Omrežje, Dostava in Čakalnica

Retrospektiva študentskih filmov: Omrežje, Dostava in Čakalnica 2560 1703 Mitja

Vabljeni na edinstveno retrospektivo kratkih študentskih filmov Omrežje, Dostava in Čakalnica.  Filmi so nastali na študijskem programu Medijske komunikacije na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru. Aktivno vlogo pri sooblikovanju filmov zavzemajo tudi študentke in študenti iz Savinjske regije.

Film Omrežje je letošnji, najnovejši produkt študentov drugega letnika magistrskega programa, Dostava je bila posneta lani, Čakalnica pa še leto pred tem.

Vsi filmi so nastali pod mentorstvom režiserja, scenarista ter igralca dr. Uroša Zavodnika in se bodo na filmskem platnu predvajali v četrtek, 18. 4. 2024, ob 19.00 uri v Kinu Union Celje (Krekov trg 3, 3000 Celje).

Po ogledu filma bo kratek pogovor z avtorji filmov, ki bodo po koncu na voljo tudi za izjave. Ogled je brezplačen.

Napovedniki študentskih filmov

Omrežje

2024

Dostava

2023

Čakalnica

2022

Facebook dogodek

https://www.facebook.com/events/227156033792749/
Facebook dogodek
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪