DSAF 2021

DSAF 2021

DSAF 2021 2048 1075 Medijske

Društvo slovenskega animiranega filma četrtič objavlja poziv za podelitev nagrad ;DSAF za študijske animirane projekte v letu 2021.

Namen podeljevanja nagrad ;DSAF je vzpostavitev spodbud in podpor avtorjem in ostalim delujočim na področju animiranega filma ter povečanje prepoznavnosti animiranega filma znotraj kinematografske in televizijske ustvarjalnosti ter v širši javnosti.

Poziv odpirajo za podelitev naslednjih nagrad:

Nagrada ;DSAF za končane študijske animirane projekte

Nagrada ;DSAF za študijske animirane projekte v razvoju

O DSAF

Društvo slovenskega animiranega filma (:D’SAF!) je stanovska organizacija, ki združuje avtorje in ustvarjalce animiranih filmov. Z odprtim sodelovanjem le te povezuje z različnimi javnimi in zasebnimi organizacijami doma in v tujini.

Dela lahko prijavijo fizične osebe, ki so avtorji ali soavtorji dela ter pravne osebe (producenti). Več si lahko preberete na tej povezavi. Podelitev nagrad bo potekala 28. oktobra 2021 ob praznovanju mednarodnega dneva animiranega filma v Slovenski kinoteki in na spletu.

Poziv se zaključi 15. septembra 2021, ob polnoči.  Rok podaljšan do srede, 22. septembra, do polnoči. Na voljo še:

Za dodatne informacije so vam na voljo na info@dsaf.si.

Podrobneje

na https://dsaf.si/asset/5qWvKAJP7gjQ6MTbj
Podrobneje
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪