Tutorji FERI iščejo nove člane

Tutorji FERI iščejo nove člane

Tutorji FERI iščejo nove člane 2050 780 Medijske

Si perspektiven študent/študentka, ki želi pomagati drugim in išče nove izkušnje? Potem si prava oseba za tutorja!

Tutorji so študenti in študentke iz višjih letnikov (od vključno 2. letnika dodiplomskega študija naprej), ki pomagajo brucem in tujim študentom pri vstopu v univerzitetno okolje, svetujejo pri problemih, pomagajo izboljšati študijski uspeh in kakovost študija, krepijo stike med samimi študenti ter med študenti in profesorji naše fakultete.

Zraven priloge k diplomi boste pridobili še bogate izkušnje dela s študenti in organizacije dogodkov. Poleg tega, da boste pomagali študentom prebroditi težave, s katerimi ste se nekoč soočili tudi sami, boste pridobili številna poznanstva, prijateljstva in izkušnje.
Vabljeni v ekipo tutorjev študentov!

Prijavnica je dostopna na naslovu: https://forms.gle/dPgfd1tYes6czJAR9.
Prijavnice je možno oddati najkasneje do 8. 8. 2021 do 12. ure. Na voljo še:

Razgovori z izbranimi kandidati bo potekal v tretjem tednu avgusta.

Podrobneje

na https://www.facebook.com/tutorji
Podrobneje
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪