DSAF 2020

DSAF 2020

DSAF 2020 1917 723 Medijske

Društvo slovenskega animiranega filma objavlja poziv za podelitev Nagrad DSAF za študijske animirane projekte v letu 2020. Z veseljem opažajo porast kvalitetnih študentskih animiranih del, tako bi radi najboljša izmed njih še posebej izpostavili in jim izrekli posebno priznanje ter spodbudo pri realizaciji.

V ta namen bodo podelili dve nagradi:

Nagrada DSAF za končan študijski animirani film

Nagrada DSAF za študijski animirani projekt v razvoju

O DSAF

Društvo slovenskega animiranega filma (:D’SAF!) je stanovska organizacija, ki združuje avtorje in ustvarjalce animiranih filmov. Z odprtim sodelovanjem le te povezuje z različnimi javnimi in zasebnimi organizacijami doma in v tujini.

K prijavi vljudno vabijo vse študente in študentke, ki v svojem študiju ustvarjajo animirane projekte, prav tako pa tudi izobraževalne institucije, v okviru katerih nastajajo študentski animirani projekti.

Nagrajena projekta bo izbrala komisija v sestavi strokovnjakov s področja animiranega filma, prejela pa bosta tudi denarno nagrado v višini 500,00 eur. Podelitev nagrad bo potekala 3. novembra 2020 v Slovenski kinoteki.

Poziv se zaključi 15. septembra 2020, ob polnoči. Na voljo še:

Podrobneje:

https://dsaf.si/asset/Ta9w497SnpNGF3dM3
Podrobneje:
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪