Bodi sprememba v mestu – prijavi se v Banko idej 2020

Bodi sprememba v mestu – prijavi se v Banko idej 2020

Bodi sprememba v mestu – prijavi se v Banko idej 2020 650 650 Medijske

Imaš idejo, kaj mestu Maribor v luči trajnostnih sprememb manjka? Se želiš preizkusiti v vlogi, ki spodbuja razvoj lokalne skupnosti, izboljšuje počutje ljudi, videz ali funkcionalnost mestnega prostora, spodbuja mlade k inovativnemu oblikovanju mesta in dviguje kakovost bivanja? Prijavi se v Banko idej 2020!

MKC Maribor bo s finančno spodbudo do 1000 EUR in s strokovno podporo nagradil najboljše ideje, ki imajo namen do konca leta 2020 ustvariti nekaj aktualnega, drugačnega, trajnega za mesto Maribor.

Banka idej predstavlja lokalni sklad za mlade z idejami za vpeljevanje trajnostnih sprememb na območju Mestne občine Maribor. Iščemo projekte, ki omogočajo in spodbujajo tudi povezovanje in sodelovanje mladih, oživljajo mladinske aktivnosti, izboljšujejo kakovost življenja mladih in prebivalcev določene mestne četrti, krajevne skupnosti Mestne občine Maribor ali območja Kulturnega centra Pekarna. Podpreti želijo še ne izvedene projekte mladih, ki so pripravljeni, prijavljeni in izvedeni s strani mladih.

Javni razpis Banka idej 2020 bo odprt med 26. 8. in 24. 9. 2020 in je dostopen tukaj: http://www.banka-idej.si/si/Razpis_Poziv, razglasitev najboljših prijavljenih idej bo 30 .9. 2020. Na voljo še:

Za več informacij skoči na banka-idej.si ali obišči Facebook stran. Če pa potrebuješ pomoč pri razvijanju ideje ali izpolnjevanju prijavnega obrazca, vabljen, vabljena, da se prijaviš na individualne konzultacije z mentorji iz Skrbniškega odbora na bankaidej@mkc.si.

Podrobneje o razpisu

banka-idej.si/si/Razpis_Poziv
Podrobneje o razpisu

Komentiraj

Vsa polja so zahtevana

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪