Za igriv otroški nasmeh

Za igriv otroški nasmeh

Za igriv otroški nasmeh 2560 1587 Medijske

Tudi letos Študentski svet Univerze v Mariboru skupaj z Društvom prijateljev mladine organizira zbiranje igrač in sladkarij za otroke iz socialno šibkejših družin. Na tak način želimo polepšati praznični december otrokom, ki jim ga na žalost njihove družine ne morejo.

december, najlepši del leta, čas sreče in veselja. To je mesec čarobnih mož, ki otrokom prinašajo darila. Verjetno se vsak spomni svojih otroških let, ko je nestrpno čakal prihod Svetega Miklavža, ki je pred vrati pustil darilo, ali pa je morda na božični večer Božičku nastavil piškote in mleko, da se mu je zahvalil za vsa darila, ki jih je zanj pustil pod božično smrečico. V tem obdobju se spomnimo vseh tistih otrok, ki jim takšni prazniki niso omogočeni zaradi socialnih stisk, ki jih preživljajo njihove družine. Še posebej v trenutnem času epidemije, je mnogo staršev ostalo brez služb in zato ne morejo svojim otrokom pričarati takšnih praznikov kot bi si jih želeli.

Kot že vrsto let prej tudi letos Študentski svet UM sodeluje z Zvezo prijateljev mladine pri zbiranju igrač in sladkarij za družine v socialnih stiskah ter jim s tem pomaga obdariti njihove otroke.

Zbiranje bo potekalo od 1. 12. do 17. 12. v knjižnicah na fakultetah UM ter v Univerzitetni knjižnici Maribor. Vsi tisti, ki pa želite sodelovati, vendar so vaše fakultete zaradi trenutnih razmer zaprte in imate pouk na daljavo, lahko igrače in sladkarije prinesete vsak delovnik na Univerzo v Mariboru in stvari odložite pri vratarju. K sodelovanju pri zbiranju ste vabljeni vsi študenti in zaposleni Univerze v Mariboru.

Zbiranje poteka še:

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪