61 let od zametkov FERI

61 let od zametkov FERI

61 let od zametkov FERI 1920 1080 Medijske

Ali veš, da je od zametkov Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko že 61 let? 🤓
Maribor je bil v tistem času najbolj razvito industrijsko središče v Sloveniji 🎯, kar je bil povod za pobudo za ustanovitev Višje tehniške šole.

Glavno stavbo FERI (objekt G2), ki jo vidite na posnetku, smo pričeli uporabljati v letu 2006, leta 2015 pa se je priključila še prenovljena Baroničina hiša (objekt G3). Za nas pa je pomembno tudi leto 2002, saj se je takrat prvič pričel izvajati študijski program medijske komunikacije 😎.

Več o zgodovini te čaka v publikaciji 👉 60 let študija tehnike v Mariboru 👈, ki je dostopna na spletni strani Univerzitetne založbe Univerze v Mariboru: https://press.um.si/index.php/ump/catalog/book/524.

  Vsa polja so zahtevana

  Back to top
  Piškotki 🍪

  Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

  Google Analytics koda za analitiko.
  Google Fonts.
  Google Maps.
  Vdelani videoposnetki.

  Pogoji zasebnosti

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪