Vodja marketinga za razvoj destinacije Evropska Amazonka (m/ž)

Zavod Iskriva

Vodja marketinga za razvoj destinacije Evropska Amazonka (m/ž)

Vodja marketinga za razvoj destinacije Evropska Amazonka (m/ž) 4000 2250 Medijske
NAZIV DELA

Vodja marketinga za razvoj destinacije Evropska Amazonka (m/ž)

DELODAJALEC

Zavod Iskriva, iskrišče za razvoj lokalnih potencialov www.iskriva.net
Poslovni prostori: Pod hribom 55, Ljubljana Koseze

OSTALE INFORMACIJE

KAJ PONUJAMO:

Si želite soustvarjati uspešno zgodbo prve petdržavne destinacije Evropska Amazonka? Ste predani ustvarjanju navdihujočih zgodb in uresničevanju preboja mednarodne blagovne znamke na evropske trge? Ponujamo dinamično in odgovorno priložnost za soustvarjanje mednarodne destinacije Evropska Amazonka ob Muri, Dravi in Donavi. Postali boste del ekipe in mreže, ki načrtuje in izvaja skladen turistični razvoj s posluhom za naravo in potrebe sodobnega gosta. Ponujamo redno zaposlitev za določen čas 24 mesecev (poskusna doba 3 mesece). V primeru obojestranskega zadovoljstva in interesa sledi zaposlitev za nedoločen čas.

PODROČJE DELA ZAVODA ISKRIVA:

Regionalni razvoj, načrtovanje in izvajanje razvojnih projektov, ki usklajujejo interese razvoja v določenem prostoru in ustvarjajo poslovne priložnosti.

DESTINACIJA EVROPSKA AMAZONKA:

Destinacija Evropska Amazonka nastaja v območju prvega Unescovega petdržavnega biosfernega območja Mura-Drava-Donava. Gre za mrežo 12 zavarovanih območij v najbolje ohranjenem rečnem sistemu ob Muri, Dravi in Donavi od Avstrije, preko Slovenije, Hrvaške, Madžarske in Srbije. V tem območju smo razvili prvi mednarodni produkt Amazon of Europe Bike Trail, s katerim upravlja lastni Amazon of Europe Booking Center. V projektu Amazing Amazon of Europe pa ustvarjamo mednarodno odgovorno zeleno destinacijo. Iščemo osebo, ki bo proaktivno soustvarjala mednarodno blagovno znamko.

NALOGE:

Načrtovanje in izvedba marketinških aktivnosti za razvoj destinacije Evropska Amazonka:

  • Destinacijska blagovna znamka: sodelovanje s predstavniki vseh vključenih regij in turističnimi ponudniki
  • Razvoj turističnih produktov: tesno sodelovanje pri delu Booking Centra in prodaji
  • Promocijske aktivnosti na mednarodnih trgih: sejmi, dogodki, …
  • Digitalni marketing: spletna stran, družbeni mediji, objave za medije, itd.
  • Organizacija dogodkov

PRIČAKOVANA IZOBRAZBA, ZNANJA IN IZKUŠNJE:

Najmanj VI. stopnja strokovne izobrazbe družboslovne smeri Zaželeno vsaj eno leto delovnih izkušenj s področja marketinga, mednarodne promocije, prodaje, digitalnega marketinga Odlično pisno in ustno izražanje v slovenščini, angleščini in nemščini Računalniška pismenost: obvladovanje programov MS Office Obvladovanje urejanja komunikacijskih orodij: WordPress, Facebook, Instagram, itd.
Vozniški izpit B kategorije.

PRIČAKUJEMO:

Značajske značilnosti: usmerjenost v rešitve, sposobnost analitičnega razmišljanja, prodornost, prilagodljivost, iskrivost Kompetence: sposobnost vodenja skupin in povezovanja, sposobnost oblikovanja zahtevnejših besedil, široka razgledanost

PRIJAVE

Zainteresirani kandidati prosim pošljite življenjepis in kratek opis, kaj vas motivira za sodelovanje z nami, do 20. 9. 2021, na e-naslov: info@iskriva.net.

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪