Kompetentna Slovenija vabi na brezplačno poletno šolo KOCkreativa

Kompetentna Slovenija vabi na brezplačno poletno šolo KOCkreativa

Kompetentna Slovenija vabi na brezplačno poletno šolo KOCkreativa 1024 768 Medijske

“Letošnje poletje☀ bo #kreativno🌈 #agilno🌿 in #HR👤👥 obarvano” sporoča Kompetentna Slovenija, ki tokrat pripravlja poLETno KOCkreativo in poLETno KOCHR, ki ju bodo (ob upoštevanju vseh ukrepov NIJZ) izvedli hibridno (nekaj on-line) in veliko v živo (v Ljubljani).

poLETna KOCkreativa (cikel 6 delavnic za krepitev agilnosti in kreativnosti), več izvajalcev*

Na 6 modulih se boste z različnimi vrhunskimi strokovnjaki učili o agilnem vodenju, kreativni miselnosti, razmišljanju izven okvirjev in o kreativnosti za time.

* (pogoj za prijavo je udeležba na delavnici Agile Leadership and Self-organization)  na temo Komuniciranja finančnih pričakovanj v procesu zaposlovanja

poLETna KOCHR (cikel 7 delavnic za kadrovike), več izvajalcev

Na 7 modulih boste z različnimi vrhunskimi gosti spoznavali širok spekter HR področja. Govorili se bo o sistemskem pristopu k razvoju kadrov, rekrutaciji in iskanju kadrov, o aktivaciji potenciala ljudi za poslovni uspeh ter o managementu talentov.

Srečanje je od začetka do konca interaktivno in zahteva aktivno sodelovanje udeležencev, zato je potrebna 100 % udeležba. Vse delavnice so za  udeležence brezplačne, obvezna je prijava.

Več informacij o obeh brezplačnih poletnih šolah, najdete na:

https://www.srips-rs.si/sklad/novice/dogodek/poletna-kockreativa
https://www.srips-rs.si/sklad/novice/dogodek/3-junij-2021-poletni-koc-hr-7-terminov

Tukaj pa je seznam vseh brezplačnih dogodkov, ki jih še pripravljajo.

  Vsa polja so zahtevana

  Back to top
  Piškotki 🍪

  Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

  Google Analytics koda za analitiko.
  Google Fonts.
  Google Maps.
  Vdelani videoposnetki.

  Pogoji zasebnosti

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪