Povabilo na konferenco Future News Worldwide

Povabilo na konferenco Future News Worldwide

Povabilo na konferenco Future News Worldwide 952 498 Medijske

Future News Worldwide je partnerski program med British Councilom in vodilnimi medijskimi organizacijami, kot so Thomson Reuters, Google News Initiative, The UK Schools of Journalism in BBC World Service.

Vsako leto med prijavljenimi z vsega sveta izberejo sto nadarjenih in motiviranih študentov novinarjev. Udeležijo se brezplačnega izobraževanja, ki ga vodijo vodilni uredniki, novinarji in poročevalci, kjer razvijajo veščine in se učijo, kako medijske hiše v medijskem poročanju uporabljajo sodobno tehnologijo. Po izobraževanju se vključijo tudi v mrežo alumnov, v kateri še naprej ustvarjajo partnerstva in povezave.

Tema za leto 2021 je ‘Climate, COVID-19 and the rise of disinformation: how journalism can best serve a world in crisis’. Konferenca bo letos 14. in 15. julija 2021 in bo zaradi pandemije spet potekala na spletu.

Prijavijo se lahko dodiplomski in podiplomski študentje katere koli študijske smeri, stari od 18 do 25 let, ki jih zanima novinarstvo v kateri koli obliki. Ob prijavi morajo oddati osebno predstavitev in kratko reportažo. Rok prijave je 8. junij. Več informacij o prijavi in pogojih je na voljo na spletni strani Future News Worldwide: https://www.britishcouncil.si/future-news-worldwide.

Dodatna vprašanja dobite pri Tini Škoberne: tina.skoberne@britishcouncil.si.

Podrobneje

na https://www.britishcouncil.si/future-news-worldwide
Podrobneje
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪