Facebook oglaševalec (m/ž)

SH plus d.o.o.

Facebook oglaševalec (m/ž)

Facebook oglaševalec (m/ž) 4000 2250 Medijske
NAZIV DELA

Facebook oglaševalec (m/ž)

OPIS DELA

Si želiš biti del uspešnega in inovativnega podjetja v regiji, ki deluje na področju spletne trgovine v 8 evropskih državah? Če imaš izkušnje na področju spletnega marketinga, te vabimo, da se pridružiš ekipi mladih in ambicioznih posameznikov, ki jih druži želja po uspehu in rasti.

DELOVNE NALOGE:

vsebinsko kreiranje Facebook in Instagram oglasov, analiza rezultatov in komunikacija z ekipo o rezultatih, optimizacija oglasov za doseganje ciljev, strateško iskanje izboljšav in novih priložnosti, priprava predlogov oglaševanja, spremljanje trendov v oglaševanju in testiranje novih pristopov.

 

KAJ PRIČAKUJEMO:

imaš vsaj 1 leto izkušenj na področju FB oglaševanja, razumeš Google Analitiko ter oglaševalske metrike, veš, da je za dober rezultat pomemben celoten prodajni lijak od prikaza oglasa do košarice, dobro poznaš področja podpornih orodij za upravljanje s podatki (Excel), imaš močan občutek za prevzemanje odgovornosti za svoje delovne naloge in rezultate, rad sodeluješ z deležniki, ki vplivajo na prodajne rezultate in iščeš izboljšave, samoiniciativno skrbiš za doseganje ciljev, si želiš testirati nove prodajne kanale, imaš dobro znanje angleškega jezika, si kreativen in iznajdljiv, imaš pozitiven odnos do sprememb, si organiziran, zanesljiv in hitro odziven.

 

KAJ NUDIMO:

redno zaposlitev,

fleksibilen delovni čas,

mesto v ekipi z najvišjim FB Ads spend-om v regiji, možnost vodenja lastnih projektov, samostojno vodenje trga in celostna skrb za rezultate (od koncepta novih kampanj, pricinga produktov in sprememb na prodajnih straneh), kombinacijo kreativnosti in analitike, delo v mladi in zagnani ekipi, dinamično okolje, ki spodbuja osebnostno in strokovno rast, nagrajevanje dobrih rezultatov, pridobivanje novih znanj s strokovnimi izobraževanji, izpopolnjevanji in mentorstvom, direktno podporo in sodelovanje s Facebook Dublin ekipo, udeležbo na konferencah, službenih zabavah, team buildingih …

DELODAJALEC

SH plus d.o.o.

PRIJAVE

Če misliš, da si prava oseba za naš tim, nam svojo prijavo skupaj z življenjepisom in pripisom »Facebook oglaševalec« pošlji na elektronski naslov zan.hsplus@gmail.com. Prijave sprejemamo do petka, 28. 05. 2021.

  Vsa polja so zahtevana

  Back to top
  Piškotki 🍪

  Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

  Google Analytics koda za analitiko.
  Google Fonts.
  Google Maps.
  Vdelani videoposnetki.

  Pogoji zasebnosti

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪