Pozdrav brucem 2020

dijaki v avli

Pozdrav brucem 2020

Pozdrav brucem 2020 2000 1500 Medijske

Pozdrav brucem za študijski program Medijske komunikacije bo v sredo, 30. septembra 2020, ob 14. uri v avli FERI. Počitnice lahko uživaš še:

Zaradi razmer z virusom COVID-19, bo pozdrav brucem tokrat izveden v večih skupinah po študijskih porgramih, in sicer:

torek, 29. september, ob 9. uri – študijska programa Elektrotehnika VS in UN

torek, 29. september, ob 11. uri – študijski program Računalništvo in informacijske tehnologije UN

torek, 29. september, ob 15. uri – študijska programa Računalništvo in informacijske tehnologije VS in Mehatronika VS

sreda, 30. september, ob 10. uri – študijski program Informatika in tehnologije komuniciranja VS

sreda, 30. september, ob 12. uri - študijski program Informatika in tehnologije komuniciranja UN

Dogodek je na voljo tudi na Facebook omrežju

Seznam velja za tiste bruce in brucke, ki ste bili sprejeti na FERI v 1. in 2. prijavnem roku. Vsi, ki ste se vpisali po 18. septembru oz. prijavili v tretjem prijavnem roku, boste o terminu pozdrava brucev obveščeni naknadno.

Prosimo, da se termina, ki je razpisan za vaš študijski program držite! Menjave terminov niso možne in vstop bo možen le za tiste, ki boste na seznamu za določen termin.
Program se bo začel točno ob uri, zato prosimo, da ste pred fakulteto pravočasno, saj vas bomo pred vstopom evidentirali v skladu z navodili NIJZ.Vstop na fakulteto bo ta dan možen le s Koroške ulice!

Ob vstopu v avlo vas naprošamo, da najprej zapolnite sedišča v prvi vrsti, šele nato zadnje vrste in zgornja nadstropja. Ves čas programa, od vstopa do izstopa iz fakultete, morate imeti nadeto masko. Prosimo, da upoštevate vsa navodila NIJZ in zaposlenih na fakulteti oz. tutorjev.

Tekom programa vas bodo na fakultetu pozdravili dekan prof. dr. Gorazd Štumberger, prodekan za izobraževalno dejavnost doc. dr. Boštjan Vlaovič in prodekan študent Davor Ornik. Sledile bodo podrobnejše predstavitve študijskega procesa po posameznih študijskih programih in srečanje s tutorji študenti, ki vam bodo podali napotke za študij in študentsko življenje na FERI ter vam predstavili fakulteto še skozi študentske oči. Prav tako boste ta dan dobili študentske izkaznice.

Prosimo, da se dogodka zanesljivo udeležite, saj boste pridobili pomembne informacije za lažji začetek študija in vstop v univerzitetno okolje.

Ogled izvorne novice

na https://feri.um.si/dogodki/pozdrav-brucem/
Ogled izvorne novice
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪