FERI postal akademski partner EC-Council

FERI postal akademski partner EC-Council

FERI postal akademski partner EC-Council 1024 687 Medijske

Z veseljem sporočamo, da je Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko postala akademski partner EC-Council, ki velja za mednarodno uveljavljeno strokovno organizacijo s področja informacijske varnosti.

EC-Council skrbi med drugim tudi za certificiranje, kot je CEH – certificiran etični heker (ang. Certified Ethical Hacker), CHFI – forenzični preiskovalec vdiranja v računalnik (ang. computer hacking forensic investigator) in številne druge.
Partnerstvo omogoča uporabo gradiv, orodij in virtualni okolij za zaposlene in študente. Vključuje tudi popuste na certificiranje zaposlenih in študentov, dostop do EC-Council Testing Center (ETC) ter še številne druge možnosti.
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪