Brezplačni spletni tečaj mehkih veščin

Brezplačni spletni tečaj mehkih veščin

Brezplačni spletni tečaj mehkih veščin 2500 1669 Medijske

V okviru projekta OUTDOC na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko v oktobru organiziramo spletni tečaj mehkih veščin. Namenjen je doktorskim študentom Univerze v Mariboru.

Spletni tečaj se bo izvajal v sklopu projekta OUTDOC, ki je namenjen izboljšanju zaposljivosti doktorandov v vzhajajočih ekonomskih sektorjih, kot so IT, energetika, biotehnologija in drugi.

Mehke veščine so namreč izjemno pomembne, saj nam omogočajo, da:

izboljšamo svojo interakcijo z drugimi (v zasebnem in profesionalnem okolju),

bolje izrazimo lastne želje in potrebe,

izboljšamo svojo zaposljivost, saj so sodobna delovna okolja osnovana na teh veščinah ter učinkoviteje delamo s strankami in poslovnimi partnerji.

Mehke veščine so izjemno pomembne za mlade, saj jim olajšajo proces iskanja zaposlitve, prav tako pa delodajalci pogosteje zaposlijo osebe, ki imajo dobre komunikacijske sposobnosti, znajo delati v skupinah ter so pri svojem delu odgovorne in strokovne.

V sodelovanju z delodajalci iz vzhajajočih sektorjev smo razvili inovativni spletni tečaj desetih mehkih veščin, ki jih mladi doktorandi v industriji najpogosteje potrebujejo. Vključeval bo veščine kot so ustna in pisna komunikacija, motivacija, skupinsko delo ter reševanje konfliktov.

Tečaj bo trajal 10 tednov, pričel pa se bo v oktobru. Poleg spletnega tečaja se lahko udeležite tudi dodatnih aktivnosti, kot so mentoriranje, coaching ter delavnice in pretočna predavanja s strokovnjaki iz različnih sektorjev.

Na tečaj se lahko prijavite do 2.10.2020 preko te povezave ali preko e-pošte irena.lovrencic@um.si. Na voljo še:

PRIPONKE

Več informacij

na spletni strani projekta: http://outdoc.usal.es/
Več informacij
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪