Green Touch: Projektno srečanje v Rigi

Green Touch: Projektno srečanje v Rigi

Green Touch: Projektno srečanje v Rigi 1500 1043 Medijske

V začetku junija sta se naši sodelavki, doc. dr. Ines Kožuh in asist. Irena Lovrenčič Držanič, udeležili projektnega srečanja v Rigi (Latvija) v sklopu projekta GreenTouch. Ta poteka v štirih državah, v njem pa sodelujejo tudi Univerza Riga Stradins (Latvija) kot koordinatorica, FOREHUB LDA (Portugalska) in Ciprska tehnološka univerza (Ciper).

Projektni udeleženci so podrobno načrtovali aktivnosti v prihodnjih mesecih, med drugimi izvedbo raziskave ter oblikovanje spletnega tečaja EcoMind, ki bo pripomogel k boljšemu psihičnemu počutju študentov.

Medtem ko so aktivnosti projekta že v polnem zagonu, so produktivni pogovori tekli tudi o prihodnjem srečanju, ki bo potekal oktobra na Univerzi v Mariboru.

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪