Pozdrav brucem

Pozdrav brucem 2024 UM FERI (Medijske komunikacije)

Pozdrav brucem

Pozdrav brucem 1673 1108 Medijske

V ponedeljek, 30. septembra 2024, ob 11. uri bo v avli Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko potekal tradicionalni dogodek Pozdrav brucem, s katerim bomo uradno sprejeli nove študente v našo akademsko skupnost. Vsi na fakulteti se že nestrpno veselimo priložnosti, da spoznamo vse bruce in jih popeljemo v študijsko leto, polno izzivov, priložnosti in nepozabnih trenutkov.

Program dogodka bo pester in informativen, saj želimo zagotoviti, da se novi študenti na fakulteti počutijo dobrodošle in pripravljene na vse, kar jih čaka v prihajajočem letu.

PROGRAM:

  • Pozdrav dekana UM FERI, prof. dr. Gorazda Štumbergerja
  • Pozdrav prodekanice študentke, Gaje Gujt, in predstavitev Študentskega sveta FERI ter obštudijskih dejavnosti
  • Pozdrav koordinatorja tutorjev študentov, Matevža Šavore: napotki za študij in študentsko življenje na FERI (AIPS, eŠtudij, spletne strani FERI, ogled fakultete,…)
  • Predstavitev študijskega procesa po posameznih študijskih programih (koordinatorji študijskih programov in učitelji prvih letnikov v predavalnicah)
  • Deljenje akademskih izkaznic za študijsko leto 2024/25 in informacije za študente s posebnimi statusom oz. posebnimi potrebami

Da pa dogodek ne bo samo informativen, ampak tudi zabaven, smo pripravili še glasbeno točko presenečenja! Prepričani smo, da bo ta popestritev poskrbela za sproščeno vzdušje in prijeten dogodek.

Preden se podate na študijsko pot, vam svetujemo, da si preberete koristne informacije za bruce, ki so dostopne na naši spletni strani. Te informacije vam bodo pomagale pri lažjem prehodu v študentsko življenje in pri obvladovanju začetnih izzivov.

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪