Video: Pozdrav brucem na UM FERI 2023

Video: Pozdrav brucem na UM FERI 2023

Video: Pozdrav brucem na UM FERI 2023 2048 1365 Medijske

V petek, 29. septembra 2023, smo na UM FERI pozdravili bruce. Naše nove študente je najprej pozdravil dekan fakultete prof. dr. Gorazd Štumberger in jim zaželel uspešen študij. Več o študiju jim je povedal tudi prodekan za izobraževalno dejavnost doc. dr. Boštjan Vlaovič. Nove študente pa sta nagovorili tudi prodekanica za študentska vprašanja Gaja Gujt in vodja tutorjev Nina Planinšek, ki sta študentom predstavili tudi obštudijsko življenje, ki jih čaka tekom študija.

Za bruce smo pripravili tudi glasbeno presenečenje, in sicer je na odru fakultete zanje nastopil Leopold I.

Po dogodku v avli so se bruci razdelili po predavalnicah, kjer je sledila predstavitev študijskega procesa po posameznih študijskih programih. Bruci so tako pridobili vse informacije in koristne nasvete, ki jih potrebujejo za uspešen študij. Brucem so bili ves čas na voljo tudi tutorji, ki so z veseljem pokramljali z novimi študenti in tako ustvarili številna nova poznanstva in morda tudi prijateljstva.

Več fotografij dogodka najdete v FOTOGALERIJI FERI: https://feri.um.si/fotogalerija/pozdrav-brucem-2023-2024/

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪