Nagrada Mladinskega Sveta Slovenije za najboljše diplomsko delo

Ines Kožuh, Erika Blekač s priznanjem Nagrada mladinskega sveta Slovenije

Nagrada Mladinskega Sveta Slovenije za najboljše diplomsko delo

Nagrada Mladinskega Sveta Slovenije za najboljše diplomsko delo 1500 1000 Mitja

V petek, 15. marca 2024, je na Ministrstvu za Visoko šolstvo, Znanost in Inovacije naša diplomantka prve stopnje medijskih komunikacij Erika Blekač prejela prestižno nagrado Mladinskega Sveta Slovenije (MSS) za najboljše diplomsko delo s področja mladih v letu 2023.

Med 28 izjemnimi prijavljenimi diplomskimi deli z različnih univerz in visokošolskih zavodov je Erika Blekač s svojim delom “Vloga digitalne pismenosti pri dojemanju spletnega orodja ChatGPT kot podpore pri študiju“, pod mentorstvom doc. dr. Ines Kožuh, prepričala in navdušila strokovno komisijo. Njeno delo je izstopalo po aktualnosti, pronicljivosti, uporabnosti in akademski kakovosti.

Iskrene čestitke Eriki za izjemen dosežek, ki ponosno odraža visoko raven znanja in predanosti naše fakultete!

Več o zmagovalcih natečaja

https://mss.si/novice/znani-zmagovalci-za-najboljse-mss-diplomsko-in-magistrsko-delo-s-podrocja-mladih-v-letu-2023/
Več o zmagovalcih natečaja
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪