Natečaj za izdelavo CGP za področje odprte znanosti je podaljšan

Natečaj za izdelavo CGP za področje odprte znanosti je podaljšan

Natečaj za izdelavo CGP za področje odprte znanosti je podaljšan 1920 1200 Mitja

Univerza v Mariboru je podaljšala rok za oddajo avtorskih rešitev za oblikovanje celostne grafične podobe odprte znanosti Univerze v Mariboru do 26. maja 2023.

Na Univerzi v Mariboru poteka interni oblikovalski natečaj za izdelavo celostne grafične podobe za področje odprte znanosti v okviru projekta NOO z odprtim dostopom do vseživljenjskega izobraževanja – ODVIj, ki ga sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije, in Evropska unija – NextGenerationEU.

UM zato vabi vse študentke in študente, da se povežejo v skupine s 3 do 6 člani (lahko tudi pod vodstvom mentorja) in oblikujejo CGP za področje odprte znanosti na Univerzi v Mariboru. Svojo avtorsko rešitev, za katero bo zmagovalna skupina prejela nagrado, lahko na natečaj posredujejo v podaljšanem roku do 26. maja 2023.

Vsi sodelujoči študenti morajo imeti v študijskem letu 2022/2023 veljaven status študenta, kar izkazujejo s potrdilom o vpisu na UM. Tudi mentorji morajo biti zaposleni na UM.

Cilj natečaja je najti idejno rešitev v obliki celostne grafične podobe, ki bo skrbela za boljšo prepoznavnost novega projekta NOO Z odprtim dostopom do vseživljenjskega izobraževanja ter hkrati tudi za boljšo prepoznavnost celotnega področja Odprte znanosti UM.

Več informacij o natečaju najdeš tukaj.

 

Na voljo za sodelovanje še:

Podrobneje

na https://www.dostop.si/natecaj-za-izdelavo-cgp-za-podrocje-odprte-znanosti-je-podaljsan/
Podrobneje
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪