Pisarnin študentski #job alert

Pisarna

Pisarnin študentski #job alert

Pisarnin študentski #job alert 4000 2250 Medijske

Coworking kavarnica Pisarna v svojo ekipo vabi social media managerja.

KAJ PONUJAMO?

Pisarnin študentski #job alert

Coworking kavarnica Pisarna v svojo ekipo vabi social media managerja.

… (pre)veliko časa preživiš na družbenih omrežjih in kritično preučuješ objave, veš na kakšen način pritegniti pozornost sledilcev, ti ne zmanjkuje idej za razvoj učinkovite marketinške kampanje, si samoinciativna, komunikativna in kreativna oseba, ki se drži rokov in zna sodelovati v ekipi …

Če si se našel oz. našla v opisu ali pa se opisanega želiš naučiti, te prijazno vabimo, da se pridružiš ekipi mladih, ki jih povezuje ljubezen do kave in ustvarjanja!

Svoj CV in motivacijsko pismo lahko do 14. 3. 2023 pošlješ na masa.borkovic@klub-kms.si. Za več informacij se lahko obrneš na @pisarna_ ali @klubmariborskihstudentov!

Prijave

14. 3. 2023

Delodajalec

Pisarna

Plačilo

Po dogovoru

Kraj dela

Maribor

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪