Fotograf, snemalec, novinar

DOSTOP.SI

Fotograf, snemalec, novinar

Fotograf, snemalec, novinar 4000 2250 Žiga Domadenik

Obvladaš fotoaparat ali pa kamero? Se bolje znajdeš s pisalom oz. tipkovnico v rokah? Ti besede kar same skačejo na (virtualni) list papirja in ustvarjajo nove zgodbe? Morda raje pripoveduješ skozi vizualne podobe in rad fotografiraš ali snemaš? Še nimaš izkušenj, imaš pa veliko željo, svoj fotoaparat oz. kamero in ogromno motivacije?

Kaj ponujamo:

Na Dostop.si iščemo študente, ki bi si želeli svoje delo predstaviti na največjem mladinskem portalu v Sloveniji in zato prejeti tudi honorar. Te že kaj mika? Naj ti povemo še, da boš del mnogih dogodkov, odbitih zabav in velikih koncertov, ustvarjal boš prispevke in intervjuval slavne. Delal boš v zagnani ekipi, ki pa si vzame čas tudi za druženje na mesečnih teambuildingih.

Poleti bo Dostop.si del največjega športnega dogodka v zgodovini Slovenije – Olimpijskega festivala evropske mladine. Biti del takšnega dogodka prinaša neprecenljive izkušnje in izjemno priložnost za študente, navsezadnje pa boš tudi soustvarjal/a zgodovino Maribora in Slovenije.

Če imaš status še vsaj do konca študijskega leta 2022/23 in si želiš novih izkušenj, novega znanja ter poznanstev – beri naprej.

 

Kaj še moraš vedeti?

Delo na Dostopu te lahko popelje marsikam. Recimo v PRO Plus, kjer kot urednica Vizite.si dela naša nekdanja novinarka Neja. Ali pa na rally Dakar v puščavo, morda tudi na gorske strmine, kjer se potika naš nekdanji snemalec Denis JanežičLahko pa se znajdeš v vodah video produkcije glasbenih spotov kot Rok Breznik, v studiu produktne fotografije kot Vid Jerčič ali pa z lastno videoprodukcijsko agencijo kot Jakob Šuster.

Prijave

Se vidiš v kateri izmed omenjenih vlog? Piši nam na info@dostop.si [zadeva: Razpis za fotografa/snemalca/novinarja Dostop.si] s svojim življenjepisom in motivacijskim pismom. Fotografi in snemalci priložite še nekaj primerov svojega dela (min. 5 referenčnih fotografij oz. video, dolg min. 60 sekund), ki prikazujejo dinamiko, zabavo, gibanje … Zapiši tudi, za katero mesto se prijavljaš.

Javi se nam do ponedeljka, 20. marca in v kratkem pričakuj še srečanje v živo.

Delodajalec

DOSTOP.SI

Plačilo

Kraj dela

Ogled izvorne objave

https://www.dostop.si/razpis-fotografiras-snemas-ali-pises-na-dostop-si-iscemo-prav-tebe/
Ogled izvorne objave
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪