Natečaj: Priprava vizualne podobe medalje

Natečaj: Priprava vizualne podobe medalje

Natečaj: Priprava vizualne podobe medalje 1600 1200 Medijske

Organizacijski odbor OFEM, ki deluje pod okriljem podjetja Šport Maribor d.o.o., v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije, objavlja javni natečaj za pripravo vizualne podobe medalje za potrebe OLIMPIJSKEGA FESTIVALA EVROPSKE MLADINE – OFEM 2023.

Namen natečaja je pridobiti izvirno vizualno podobo medalje, ki se bo uporabila za izdelavo medalj za OFEM 2023. Medalje se bodo uporabile za odlikovanja z namenom nagrajevanja najboljših športnikov pri posamezni disciplini. Olimpijska medalja sodi med najbolj prepoznavne elemente olimpizma, zato mora vizualna podoba ustrezati vsem opisanim kriterijem oz. zahtevam.

Prav tako pa je namen natečaja omogočanje soustvarjanja pri pomembnem in mednarodno prepoznavnem športnem dogodku, spoznavanje vrednot olimpizma, Olimpijskega festivala evropske mladine ter promoviranje zdravega in športnega življenjskega sloga.

  • Na natečaju lahko sodelujejo srednješolci in študentje (posamezniki, skupina ali skupina pod vodstvom mentorja, učitelja ali profesorja), zlasti tisti, ki se izobražujejo na področju oblikovanja oziroma tisti, ki delujejo na umetniškem področju (npr. Srednja šola za oblikovanje, Akademija za likovno umetnost in oblikovanje, Fakulteta za arhitekturo, Pedagoška fakulteta – Oddelek za likovno umetnost, ipd.)
  • Avtorji lahko dela prijavijo samostojno ali pod mentorstvom učiteljev oz. profesorjev.
  • Posameznik ali skupina pod vodstvom mentorja lahko pošlje največ dva predloga.
  • Mladoletni udeleženci morajo priložiti tudi soglasje starša oz. skrbnika.
  • Udeležba na natečaju je brezplačna.
  • Avtor izbrane zmagovalne vizualne podobe medalje, ki sodeluje na natečaju, soglaša, da odstopa intelektualne in lastninske pravice podjetju Šport Maribor d. o. o., za uporabo pri izvedbi OFEM-a.
  • Avtor izbrane vizualne podobe prav tako zagotavlja, da izbrana vizualna podoba še ni bila uporabljena v javnosti.
  • Organizator natečaja se zavezuje, da bo avtorju izbranega dela podelil nagrado.
  • V kolikor nobena vizualna podoba ne ustreza zahtevam natečaja, strokovna komisija ni dolžna izbrati vizualne podobe medalje OFEM 2023.
  • V kolikor bodo datoteke prevelike za pošiljanje, se datoteke lahko posredujejo tudi preko Wetransferja ali z deljenjem povezave do datoteke.

Končne predloge za vizualno podobo medalje je potrebno oddati do 31. 10. 2022. Na voljo še:

Za več informacij in prijave obiščite uradno stran: Natečaj – EYOF 2023 (eyof-maribor.com)

Ogled izvorne objave

na https://eyof-maribor.com/natecaj/
Ogled izvorne objave
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪