Medijski dan 2022: Izzivi medijske industrije

19. maj 2022, ob 10:00 na UM FERI

Medijski dan 2022: Izzivi medijske industrije

Medijski dan 2022: Izzivi medijske industrije 1200 628 Medijske

Spoštovani!

Na študijskem programu Medijske komunikacije na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko (FERI), na Univerzi v Mariboru izobražujemo veliko študentov na treh študijskih stopnjah. V pedagoškem in raziskovalnem delu na Inštitutu za medijske komunikacije sodelujemo z medijskimi organizacijami, saj naši študenti predstavljajo bodoče medijske ustvarjalce, obenem pa tudi raznoliko medijsko občinstvo.

Sodelovanju in spremljanju izzivov, ki jih ponuja dinamični medijski trg, je namenjen Medijski dan 2022, ki ga pripravljamo na našem inštitutu in je namenjen študentom, profesorjem in širši javnosti. Dogodek pod okvirno temo Izzivi medijske industrije bo potekal na FERI, v predavalnici Alfa, v četrtek, 19. maja 2022 z otvoritvijo ob 10.00.

Na dogodku bomo z zanimivimi govorci spoznavali dinamičen medijski trg in izzive, s katerimi se soočajo medijski ustvarjalci.
Z vašo prisotnostjo in pogledi, ki jih boste delili z nami, bomo zagotovo ustvarili še en zanimiv Medijski dan.

Hvala, ker ga boste soustvarjali z nami!

 

izr. prof. dr. Suzana Žilič Fišer
Predstojnica Inštituta za medijske komunikacije
Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerza v Mariboru

Do dogodka še:

PDF • 0,16 MB

Uradna stran dogodka

https://medijske.um.si/medijski-dan-2022/
Uradna stran dogodka
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪