Program za razvoj študentov podjetja Canon

Program za razvoj študentov podjetja Canon

Program za razvoj študentov podjetja Canon 1344 756 Medijske

Canon z veseljem sporoča, da se njegov prestižni program za razvoj študentov vrača. 100 ambicioznih fotografov iz vse Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike bo imelo ekskluzivno priložnost, da predstavi svoje delo izkušenim strokovnjakom iz fotografske skupnosti in se udeleži pomembnih dogodkov v panožni industriji.

Program 2022 bo z novo razburljivo ponudbo dejavnosti obsegal:

  • 100 virtualnih poletnih mentorstev;
  • 30 delavnic in izlet na festival Visa pour l’image v Perpignan v Francijo in
  • 5 vstopnic za prireditev Hamburg Portfolio Review ter podaljšana mentorstva, štipendije v višini 2.000 € in Canonov komplet v vrednosti do 9.000 €.

 

Prijaviti se je mogoče od 28. marca do 29. aprila  2022. Če želite izvedeti več in se prijaviti za sodelovanje v Canonovem programu za razvoj študentov 2022, kliknite tukaj.

Podrobneje

na https://www.canon.si/get-involved/student-development-programme/
Podrobneje
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪