4. VideoRez natečaj za najboljši video esej

4. VideoRez natečaj za najboljši video esej

4. VideoRez natečaj za najboljši video esej 1562 758 Medijske

VideoRez je natečaj, ki mlade filmske navdušenke in navdušence vzpodbuja, da reflektirajo svet okoli sebe (družbo, kulturo, politiko, medije, zabavo) na ustvarjalen način in to – filmsko!, pri tem pa uporabijo filmsko in avdio-vizualno (AV) komunikacijo. Sodelujete lahko individualno ali v paru.

Za udeležbo na natečaju je potrebno pripraviti do 7 minut trajajoč video esej, celotni film pa urediti preko montažnih postopkov z javno dostopnimi AV referencami (filmi, serije, TV vsebine, videospoti idr.).

Podrobna navodila o pripravi, kriterijih in načinu prijave video esejev so na voljo na tej povezavi: http://madaboutfilm.si/videorez/

Rok oddaje je 3 .5. 2022, nagrajenke/ci pa bodo znani do 24. 5. 2022. Ti bodo prejeli tudi finančne nagrade.

Podrobneje

na http://madaboutfilm.si/videorez/
Podrobneje
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪