Delavnica: Video pisma

Ustvarjalna delavnica, 3. 12. - 12. 12. 2021

Delavnica: Video pisma

Delavnica: Video pisma 1500 844 Medijske

Mladinski kulturni center vabi na ustvarjalno delavnico:

Video delavnica zagotavlja čas in varen prostor, da pogledamo globje v svojo notranjost in družbeno realnost ter s pomočjo avdiovizualnih orodij predstavimo svoje vizije, čustva, misli in ideje, ker osebno je politično.

Na delavnici bomo gledale_i, razpravljale_i o in snemale_i kvirovske in feministične filme. Raziskale_i bomo, kako se lahko s sliko in zvokom vključimo v javni pogovor o občutljivih temah, da bi razširile_i normativno medijsko reprezentacijo LGBTIAQ+ skupnosti. Osnov kamere in montaže se bomo učile_i preko ustvarjanja lastnih video pisem v preteklost ali prihodnost nekomu, ki je blizu ali daleč.
Za izdelavo video pisem bomo uporabljale_i lastno opremo udeleženk_cev: pametne telephone, foto in video kamere, prenosne računalnike itn. Mentorica bo predstavila brezplačna orodja za urejanje slike in videja.

Prijave (s kratko predstavitvijo) zbiramo do 1.12.2021 na e-naslov sasha.ihnatovich@gmail.com (število mest je omejeno). Delavnica se bo izvajala v prostorih Mladinskega kulturnega centra, Ob železnici 16, Maribor.

Delavnica je brezplačna, za udeležbo pa je potrebno izpolnjevanje enega izmed PCT pogojev.

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪