Avdicija za sodelovanje pri snemanju filma

Avdicija za sodelovanje pri snemanju filma

Avdicija za sodelovanje pri snemanju filma 600 503 Medijske

Študenti/-ke 2. letnika magistrskega študija Medijskih komunikacij iščejo igralke in igralce za kratki igrani film “Čakalnica”.

ZA SNEMANJE IGRANEGA FILMA IŠČEJO:

  • Moškega, starega med 22 in 30 let, ki bo igral glavno vlogo – Viktorja, zadržanega fanta, ki preživlja stresne čase. Karakteristike: povprečna postava.
  • Moškega, starega med 22 in 30 let, ki bo igral Teodorja, karakter z močnim egom (frajer) in zbirko udobnih trenerk. Karakteristike: povprečna postava; zaželena tudi brada, ni pa pogoj.
  • Žensko, staro med 22 in 30 let, ki bo igrala Matildo, umirjeno punco. Karakteristike: povprečna postava.
  • Žensko, staro med 22 in 30 let, ki bo igrala privlačno in urejeno medicinsko sestro. Karakteristika: povprečna postava; zaželen tudi urejen videz.

Igralske izkušnje niso potrebne, so pa zaželene. Avdicija bo v četrtek, 18. 11. 2021 med 11. in 15. uro na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko (Koroška cesta 46, Maribor).

Zainteresirane/-i se do 16. 11. javite prek te kratke prijavnice: https://forms.gle/ws2cYN3W2BCQBSy17

Snemanje filma bo potekalo decembra, največ 3 dni (na praznike ne delamo), v Mariboru.

Bodi del filmske zgodovine FERI-ja, prijavi se na avdicijo zdaj!

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪