Evropska noč raziskovalcev 2021

Evropska noč raziskovalcev 2021

Evropska noč raziskovalcev 2021 998 555 Medijske

Letošnja Evropska noč raziskovalcev poteka v znamenju slogana Znanost za vse – ZATE, ki mladim sporoča, da lahko postane raziskovalec vsak, ki si tega želi, in razvije atraktivno znanstveno kariero. Evropska noč raziskovalcev poteka 24.  9.  2021 v Mariboru, Kopru in Novi Gorici.

Projekt ZATE ozavešča med drugim o pomenu Evropskega zelenega dogovora in z nagradnim nacionalnim natečajem mlade usmerja k razmisleku, ne samo o poklicu raziskovalca, pač pa tudi o tem, kako bi sami kot raziskovalci lahko prispevali k nevtraliziranju skozi desetletja nakopičenih škodljivih vplivov človeka na naravo ter v prihodnosti pomagali poiskati tiste rešitve, s katerimi bo moč ohraniti sobivanje vseh živih bitij, in sicer skozi vsa področja človekovega delovanja, zlasti tista, ki so se doslej izkazala kot naravi najbolj škodljiva.

Oglejte si predstavitveni video:

Spletna stran dogodka

https://ern.um.si/
Spletna stran dogodka

  Vsa polja so zahtevana

  Back to top
  Piškotki 🍪

  Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

  Google Analytics koda za analitiko.
  Google Fonts.
  Google Maps.
  Vdelani videoposnetki.

  Pogoji zasebnosti

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪