Grafični oblikovalec (m/ž)

Bluprint d.o.o

Grafični oblikovalec (m/ž)

Grafični oblikovalec (m/ž) 4000 2250 Medijske
JOB ALERT! Prijavi se!
V BLUPRINTovem GRAFIČNEM Studiu iščemo nove sodelavce!

Če se znajdeš z Adobe programi, imaš žilico in super ideje za oblikovanje, smisel pri sestavljanju teksta in si pripravljen za samostojno iskanje rešitev, potem te vabimo v našo ekipo. Razpisujemo 2 delovni mesti v našem grafičnem studiu:

NAZIV DELA

Grafični oblikovalec (m/ž)

Pričakujemo dobro poznavanje Adobe programov (Photoshop, Illustrator, Indesign), žilico za oblikovanje in samostojno reševanje oblikovalskih problemov in iskanje optimalnih rešitev, delo zajema oblikovanje in pripravo za tisk plakatov, letakov, brošur, tabel, majic, grafična oprema vozil, reklamne folije itd.

NAZIV DELA

Grafični operater/oblikovalec (m/ž)

Pričakujemo poznavanje Adobe programov, žilico za delo s stroji, ročne spretnosti, delo zajema digitalno tiskanje, izrez in tisk reklamnih folij, izdelavo reklamnih tabel, lepljenje itd.

DELODAJALEC

Bluprint d.o.o

OSTALE INFORMACIJE

Lokacija dela: Zgornja Polskava (na sedežu podjetja)
Delovnik: od 8. do 16. ure ali po dogovoru

PRIJAVE

Za vse ostale ostale informacije in prijave nam piši na E-mail: kadri@bluprint.si ali nas pokliči na 041 567 333.

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪