Študentsko delo: (social) media eksperimentager

Kainoto d.o.o.

Študentsko delo: (social) media eksperimentager

Študentsko delo: (social) media eksperimentager 4000 2250 Medijske
NAZIV DELA

Študentsko delo: (social) media eksperimentager

OPIS DELA

Te zanima in izjemno navdušuje oglaševanje vseh mogočih zadev preko družbenih medijev, vplivnežev in ostalih komunikacijskih orodij?

Iščemo nekoga, ki preizkuša, eksperimentira z objavami, analizira in izvaja akrobacije v svetu marketinga. Delo obsega izdelavo komunikacijskih načrtov (vsebinsko načrtovanje objav, kontaktiranje vplivnežev ipd.,) za naše naročnike in analiziranje učinkovitosti ter smislenosti uporabe določenega medijskega kanala.

Delovni čas je fleksibilen glede na tvoje študijske obveznosti. Možnost kombiniranega dela v pisarni v Mariboru in od doma. Plačilo po dogovoru. 

Možnost redne zaposlitve!

DELODAJALEC

Kainoto d.o.o.

PRIJAVE

Več informacij in prijava na delo preko povezave: https://kainoto.com/o-nas/kainoto-ekipa/studentsko-delo.aspx.

Prijave zbiramo do 6.8.2021.

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪