Kreativni natečaj Misija Šport

Kreativni natečaj Misija Šport

Kreativni natečaj Misija Šport 1500 844 Medijske

30. SOF vabi mlade k sodelovanju v kreativnem natečaju Misija Šport, ki ga v sodelovanju s podjetjem Mastercard organizira Slovenska oglaševalska zbornica.

Zmagovalca čaka dvotedenska mednarodna praksa v nizozemski digitalni agenciji Dept, ki vodilnim svetovnim blagovnim znamkam, kot so Samsung, Bose, Formula E in Netflix pomaga pri gradnji in pospeševanju digitalnih izdelkov, storitev in kampanj. Da bo doživetje še bolj nepozabno, bo Mastercard zmagovalcu kril stroške prevoza in bivanja v Amsterdamu ter zagotovil žepnino v višini 500 €. 

Prijava na natečaj je brezplačna, odprta pa je za mlade med 19. in 28. letom ne glede na njihove predhodne izkušnje. Prijave sprejemajo prek spletnega prijavnega sistema na https://mastercard.sof.si/.

Prijave v natečaj so podaljšane vse do 8. avgusta 2021. Na voljo še:

Ogled izvorne novice

na https://sof.si/novice/prijave-na-natecaj-misija-sport-odprte-se-do-8-avgusta
Ogled izvorne novice
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪