Dogodek: Predstavitev Tovarne podjemov in podjetja Equaleyes

Petek, 8. 1. 2021, ob 11:00

Dogodek: Predstavitev Tovarne podjemov in podjetja Equaleyes

Dogodek: Predstavitev Tovarne podjemov in podjetja Equaleyes 1200 628 Medijske

V okviru predmeta Praktikum: metodika oblikovanja, bo v petek, 8. 1 .2021, s pričetkom ob 11:00 potekala predstavitev:

  • PODJETNIŠKEGA INKUBATORJA Univerze v Mariboru / TOVARNE PODJEMOV,  ki spodbuja inovativne posameznike k razvoju in realizaciji poslovnih idej, povezovanju z drugimi podjetniškimi entuziasti in podjetji ter pomagata startupom pri reševanju raznolikih izzivov na svoji podjetniški poti,
  • ter uspešnega podjetja EQUALEYES (Drugi vid d.o.o.), ki danes svoje rešitve (digitalne produkte) prodaja na mednarodnem trgu (sedež podjetja imajo tako v Mariboru kot Londonu) in ima več kot 25 zaposlenih razvijalcev. V letu 2020 je podjetje Equaleyes postalo del globalnega blockhain podjetja nChain. Equaleyes je startup Tovarne podjemov, ustanovitelji pa imajo korenine iz FERI-ja. Med drugim pomembnimi uspehi najdemo tudi prenovo mobilne banke Nove KBM.

Dogodek bo moderiral Urban Lapajne iz podjetniškega inkubatorja Univerze v Mariboru / Tovarne podjemov ter Davorin Mesarič, UX/UI oblikovalec iz podjetja Equaleyes.

Več o dogodku: https://www.tovarnapodjemov.org/Blog/2020-12-1/PODJETNI_IMAJO_PREDNOST_500.aspx

Dogodek bo trajal približno 90min in bo potekal preko MS Teams na povezavi: https://bit.ly/391M5mv.

Vabljeni!

Dogodek se prične čez:

Skeniraj QR kodo

in si oglej dogodek na mobilni napravi

Pridruži se predavanju

na https://bit.ly/391M5mv
Pridruži se predavanju
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪