Brucovanje za študente umetniških smeri

22. oktober 2024 @ UGM

Brucovanje za študente umetniških smeri

Brucovanje za študente umetniških smeri 2048 1149 Mitja

V Umetnostni galeriji Maribor letos prvič prirejajo »brucovanje«, namenjeno samo študentkam in študentom prvih letnikov študijskih programov UM in izrednih študijskih programov, ki se tako ali drugače navezujejo na umetnost (umetnostna zgodovina, likovna pedagogika, medijske komunikacije, grafično oblikovanje, oblikovanje materialov, modno oblikovanje, arhitektura).

V hiši umetnosti na Strossmayerjevi 6 za vas prirejajo ekskluzivni družabni večer. 259 umetnin vas bo vodilo do spletanja novih prijateljstev, hkrati pa bo kreativni prostor Umetnostne galerije Maribor postal prizorišče zabavnega hitrostnega ustvarjanja.

Skozi hitro motivacijsko nalogo s pametnimi telefoni boste najprej testirali svoje brbončice za estetiko, da ugotovite katere umetnine iz razstave Spekter so vam najbolj všeč, nato pa se boste na podlagi  medsebojno ujemajočih ugotovitev razdelili v skupine in se lotili delavnic Speed Arting. Ta temelji na konceptu »speed dating«, le, da bodo naši zmenki tokrat s hitro izmenjavajočimi se zabavnimi likovnimi ustvarjalnicami. Kreativnost bo pospremljena s sproščenim vzdušjem, za katerega bo poskrbel DJ, ter s prigrizki in pijačo.

Dogodek bo naslednji teden, v torek, 22. oktobra. Udeležba je brezplačna.

Potrebna je prijava do petka, 18. oktobra 2024

Podrobneje na

https://www.ugm.si/dogodki/brucovanje-za-studente-ke-umetniskih-smeri-5439/
Podrobneje na
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪