Prijava k tutorstvu za študijsko leto 2024/2025

Prijava k tutorstvu za študijsko leto 2024/2025

Prijava k tutorstvu za študijsko leto 2024/2025 1703 1079 Medijske

Si perspektiven študent/študentka? Želiš pomagati ostalim študentom na njihovi FERImenalni poti in se ob tem zabavati? Potem si prava oseba za tutorstvo!

Tutorji smo študenti in študentke višjih letnikov (od 2. letnika dodiplomskega študija naprej), ki ostalim študentom pomagamo z ovirami, na katere naletijo tekom leta, pomagamo izboljšati študijski uspeh ter kakovost študija, krepimo stike med študenti, stike med študenti in zaposlenimi, ter se trudimo olajšati brucem in tujim študentom prestop v univerzitetno okolje. Zraven priloge k diplomi boste kot tutorji pridobili še bogate izkušnje dela s študenti in organizacije dogodkov. Poleg tega, da boste pomagali študentom prebroditi težave, s katerimi ste se nekoč soočili tudi sami, boste pridobili številna poznanstva, prijateljstva in izkušnje. Smo te prepričali?

Prijavi se tukaj.

PDF • 0,14 MB

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪