Študentski filmi na FestUM 2024

Festival odprtega izobraževanja, 15. in 16. oktober 2024 @ Univerza v Mariboru

Študentski filmi na FestUM 2024

Študentski filmi na FestUM 2024 1500 999 Mitja

V okviru letošnjega FestUM bo predvajan kratki igrani film Omrežje, ki je avtorsko delo študentov 2. letnika magistrskega študija Medijske komunikacije. Nastal je v produkciji Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru (UM FERI), in sicer v študijskem letu 2023/2024 v sklopu predmeta Praktikum: produkcija za medije. V sklopu FestUMteke bodo prikazani tudi drugi kratki igrani filmi v produkciji UM FERI preteklih študijskih let.

Festival bo potekal v prostorih rektorata UM in UKM ter preko spleta:

torek, 15. oktober

sreda, 16. september

Projekcija filma Omrežje bo 15. oktobra med 13.30 in 14. Projekciji filmov Dostava in Čakalnica bosta 16. oktobra med 13.00 in 14.00.

Do dogodka FestUM še:

Program in o dogodku

https://www.um.si/dogodek/festum-2024-festival-odprtega-izobrazevanja/
Program in o dogodku
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪