Novinar in komercialist

Radio Štajerski val d.o.o.

Novinar in komercialist

Novinar in komercialist 1500 1103 Mitja

Postanite del ustvarjalne družine najstarejše regionalne radijske postaje v Sloveniji. Na Radiu Štajerski val iščemo nove sodelavce. Prijave zbiramo do 10. junija.

Na Štajerskem valu iščemo prodornega in zagnanega novinarja ali novinarko, ki dobro pozna dogajanje v naših krajih, se ne boji radijskega mikrofona in ki je poleg ustvarjanja novinarskih prispevkov vešč tudi uporabe družbenih medijev. Kakšni so pogoji razpisa, preverite TUKAJ.

Lahko pa postanete tudi sodelavec v našem oddelku marketinga, kjer je prav tako zelo razgibano delo, tako v pisarni kot na terenu. Iščemo komercialista ali komercialistko za prodajo oglasnega prostora ter kreiranje prodajnih in nagradnih akcij. Kaj pričakujemo od vas, preverite TUKAJ.

DELODAJALEC

Radio Štajerski val d.o.o.

PLAČILO

KRAJ DELA

Šentjur in teren

PRIJAVE

Prijave za obe delovni mesti so najkasneje do 10. junija na mail prijava@stajerskival.si.

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪