Za nami je informativni dan za podiplomski študij

Foto: Žan Osim in Mitja Cvetko

Za nami je informativni dan za podiplomski študij

Za nami je informativni dan za podiplomski študij 1500 1000 Medijske

Na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko smo 8. maja 2024 uspešno izvedli informativni dan za podiplomske študijske programe. Na dogodku so se zbrani študenti seznanili s široko paleto študijskih možnosti, ki jih ponuja fakulteta na drugi in tretji stopnji.

Predstavili smo jim šest magistrskih študijskih programov Elektrotehnika, Informatika in podatkovne tehnologije, Medijske komunikacije, Mehatronika, Računalništvo in informacijske tehnologije in Telekomunikacije.

Poleg tega smo predstavili tudi tri doktorske študijske programe Elektrotehnika, Računalništvo in informatika in Medijske komunikacije. Udeleženci so imeli možnost iz prve roke izvedeti vse o poteku študija, vpisnih pogojih in postopkih ter o raziskovalnih projektih, v katere se lahko vključijo. Dogodek se je zaključil s sproščenim druženjem ob kavi, kjer so študenti lahko zastavili dodatna vprašanja in se pogovorili s profesorji in študenti FERI.

Vabimo vse, ki jih zanima poglobljeno znanje s področja elektrotehnike, računalništva, mehatronike, telekomunikacij, informatike in medijskih komunikacij, da se seznanijo s ponudbo podiplomskih študijskih programov na FERI.

Dodatne informacije o študijskih programih in vpisu so na voljo na spletni strani FERI: https://feri.um.si/obvestila/razpis-za-vpis-v-podiplomske-studijske-programe-um-feri/.

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪