Akademija zabave

4. april 2024 od 10. ure dalje @ avla FERI
Akademija zabave FERI UM

Akademija zabave

Akademija zabave 1920 1080 Medijske

Pripravi se na najbolj zabaven dogodek tega leta. Študentski svet FERI in Tutorji FERI te vabijo, da se udeležiš dogodka Akademija zabave, na katerem bo poskrbljeno za namizne igre, ročni nogomet, video igre in še več!

Organizatorji pa bodo tudi poskrbeli, da med druženjem ne boste lačni ali žejni. Družili se bomo v četrtek, 4. 4. v prostorih fakultete FERI, od 10. ure dalje. Posebnost letošnje Akademije zabave je Snemalni popoldan, kjer boste v nekaj urah posneli video na določeno temo, najboljši bo kasneje tudi objavljen in nagrajen. Ne zamudi priložnosti za druženje, zabavo in morda celo slavo.

Pridruži se nam na Akademiji zabave! P.S.: na ta dan ni pedagoškega procesa, zato je udeležba obvezna!

Facebook dogodek

https://www.facebook.com/events/921674953302722?ref=newsfeed
Facebook dogodek
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪