Premiera študentskega filma: Omrežje

Omrežje film - Medijske komunikacije UM FERI

Premiera študentskega filma: Omrežje

Premiera študentskega filma: Omrežje 1080 566 Žiga Domadenik

Vabimo vas, da se nam v sredo, 6. marca, ob 18. uri pridružite na premieri filma Omrežje, ki pripoveduje zgodbo mladega študenta Aleksa. Njegovo življenje se vrti okoli hackanja drugih ljudi in hitrega zaslužka s poseganjem po izsiljevanju. Vse to pa se spremeni, ko spozna Mio.

 

📅 sreda, 6. marec 2024, ob 18. uri

📍 Maribox, dvorana 6

🎫 vstop prost

 

Kratki igrani film je avtorsko delo študentov 2. letnika magistrskega študija Medijske komunikacije in je nastal pri predmetu Praktikum: Produkcija za medije. Delo je potekalo pod mentorstvom profesorja Uroša Zavodnika ter asistentov Janija Pavliča in Matevža Pucerja.

 

Program dogodka

18:00 Pozdrav in nagovori

18:30 PREMIERA

19:00 Okrogla miza z ustvarjalci filma

 

Film je nastal v produkciji Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko ter Inštituta za medijske komunikacije, FERI.

Premiero prijazno omogoča Maribox.

Nastanek filma so podprli tudi Radenska, Klub mariborskih študentov, Klub študentov Slovenska Bistrica, KVT Mobile, Picerija ALI.

 

Filmu Omrežje lahko sledite na 👉 https://www.instagram.com/omrezje_film/

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪