Študentske projekcije ― Filmski večeri na FERI

6. februar 2024 ob 18:00 @ UM FERI, predavalnica Gama

Študentske projekcije ― Filmski večeri na FERI

Študentske projekcije ― Filmski večeri na FERI 1500 1125 Medijske

Filmski večeri na FERI

Študentske projekcije

Serijo dogodkov Filmski večeri na FERI nadaljujemo s projekcijo dokumentarnih filmov, ki so jih pripravili študenti 3. letnika Medijskih komunikacij.

Po projekciji bo sledil tudi kratek pogovor z avtorji del.

🎫  Vstop prost.

UMETNOST STRIŽENJA

9 min

Marcel Vrbnjak skozi svoj kratki dokumentarni film predstavi svet friziranja v brivnici Los Barberos Maribor, kjer se odpira svet moškega friziranja s poudarkom na kreativnosti in izvirnosti.
ŠPAJZA – ZGODBA O KULINARIČNEM USPEHU

11 min

Žiga Kapun nas skozi svoj dokumentarni film popelje skozi navdihujočo zgodbo podjetnika, ki je s trdim delom in ob podpori svoje družine ustvaril eno najbolj prepoznavnih kulinaričnih zgodb v Halozah.
VINSKA DEDIŠČINA STARE TRTE

18 min

Urh Feldin in Nace Srebre v svojem dokumentarnem filmu razkrivata bogato vinsko dediščino Stare trte v Mariboru. Dokumentarec, ustvarjen s strani študentov Medijskih komunikacij, bo nedvomno navdušil vse, ki jih zanima lokalna kulturna dediščina.
POT DO USPEHA – METROPOL DOCUMENTARY

15 min

Nino Čurin in Alen Feltrin raziskujeta zgodbo o preteklih izzivih, slabo sprejetih odločitvah ter odločnem vzponu podjetja Mapetrol. S svojim dokumentarnim filmom ponujata vpogled v ozadje, premagane težave in ambiciozne načrte, ki napovedujejo obetavno prihodnost v industriji motornih olj.
OD PISARNE DO SLAŠČIČARNE

12 min

Gregor Hvastija in Tamara Kurnik v svojem kratkem dokumentarnem filmu predstavljata navdihujočo zgodbo Jerneje Trofenik Dimnik, ki je sprva delala v pisarni, nato pa se je odločila, da bo sledila svojim sanjam in odprla svoje lastno podjetje – slaščičarno.
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪