Slavnostna podelitev diplom

3d grafika kipa, na glavi ima maturantsko čepico, v rokah drži rumene žarnice, nosi rumena sončna očala. Rumeno ozadje.

Slavnostna podelitev diplom

Slavnostna podelitev diplom 1500 1000 Medijske

Na UM FERI bomo 1. in 2. februarja podelili diplomske listine diplomantom študijskih programov 1. in 2. stopnje, ki so svoj študij zaključili v času od 1. 12. 2022 do 30. 9. 2023.

V četrtek, 1. februarja 2024, ob 10. uri bodo diplomo prejeli študenti, ki so študij zaključili na študijskih programih prve stopnje Elektrotehnika, Gospodarsko inženirstvo – smer Elektrotehnika, Mehatronika in Telekomunikacije.

 

V četrtek, 1. februarja, ob 14. uri bodo diplomo prejeli študenti, ki so študij zaključili na študijskih programih prve stopnje Informatika in tehnologije komuniciranja ter Medijske komunikacije.

 

V petek, 2. februarja 2024, ob 10. uri bodo diplomo prejeli študenti, ki so študij zaključili na študijskih programih prve stopnje Računalništvo in informacijske tehnologije.

 

V petek, 2. februarja, ob 14. uri bodo diplomo prejeli študenti, ki so študij zaključili na študijskih programih druge stopnje Elektrotehnika, Informatika in tehnologije komuniciranja, Medijske komunikacije, Mehatronika, Računalništvo in informacijske tehnologije ter Telekomunikacije.

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪