KMŠ KREATIVA: Izdelovanje majhnih videoiger

Delavnica / 7. 11. 2023 ob 18.00 @ UM FERI

KMŠ KREATIVA: Izdelovanje majhnih videoiger

KMŠ KREATIVA: Izdelovanje majhnih videoiger 940 470 Medijske

Na voljo le še nekaj mest!

Na tokratni delavnici KMŠ KREATIVA te bomo popeljali v unikatni domišljijski svet videoiger. Delavnica bo v torek, 7. 11. 2023, ob 18.00 v računalniški učilnici Lumiere v Baroničini hiši (Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko UM).

Delavnica bo razdeljena na dva dela.

V prvem delu boš skozi preprosto orodje Bitsy spoznal/a unikatno subkulturo ustvarjalcev iger, ki se gibajo onkraj velikih komercialnih projektov. Preizkusil/a se boš v igranju iger, ki so bile narejene s preprostim orodjem Bitsy. Kasneje boš skozi vodeno delo spoznal/a in ustvaril/a majhno igro. Delavnico bo vodil Brin Žvan.

Brin Žvan je medijski umetnik in oblikovalec iger, ki trenutno z majhno ekipo razvija arkadne igre, primerne za dvajseta leta drugega tisočletja. Njegova zadnja izdana igra Presenter Slides (2022) je bila nominirana za najboljšo študentsko igro na Independent Games Festivalu leta 2023 v San Franciscu in predstavljena na festivalih Play v Hamburgu ter The Overkill v Enschede.

Za udeležbo na delavnici ne potrebuješ nobenega tehničnega predznanja!

Več in prijava na delavnico: https://www.eventbrite.co.uk/e/kms-kreativa-izdelovanje-majhnih-videoiger-tickets-748420916107

Prijava na delavnico

https://www.eventbrite.co.uk/e/kms-kreativa-izdelovanje-majhnih-videoiger-tickets-748420916107
Prijava na delavnico
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪