Naravoslovno-tehnični dan za dijake srednje šole Slovenska Bistrica

Foto: Atena Bošnjak

Naravoslovno-tehnični dan za dijake srednje šole Slovenska Bistrica

Naravoslovno-tehnični dan za dijake srednje šole Slovenska Bistrica 1920 1280 Medijske

V četrtek, 5. oktobra 2023, je v okviru Akademije FERI potekal izobraževalni dogodek za gimnazijce 2. in 3. letnika iz Srednje šole Slovenska Bistrica.

Dogodek se je izvedel na pobudo učiteljev, ki so v sloganu “Znanje in sodelovanje za prihodnost” prepoznali priložnost, da na UM FERI pripeljejo skupino dijakov, ki se pri izbirnih vsebinah na šoli posvečajo multimediji in razmišljajo o študiju na področju multimedije podobnih tehniško-umetnostnih smeri.

Uvodoma je celotna skupina v studiu dobila splošno predstavitev o tehnikah video in avdio produkcije, vlogah v produkcijskem procesu ter pomembnosti usklajenega timskega dela. Glede na podane smernice so ustvarili tri tehnične ekipe: studijsko, režijsko in terensko ter si razdelili posamezne vloge. Pripravili so tehnični scenarij oddaje, izvedli kratko vajo in nato samostojno posneli svojo TV oddajo.

Verjamemo, da so dijaki, ki so temelj naše prihodnosti, pri nas preživeli poučen in zanimiv naravoslovno tehnični dan ter da so pridobili koristna znanja in kompetence, ki bodo gradnik njihove nadaljnje izobraževalne poti.

Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪