Predavanje: Kaj loči vrhunsko blagovno znamko od povprečne?

3. oktober 2023, ob 18:00 / KID Kibla

Predavanje: Kaj loči vrhunsko blagovno znamko od povprečne?

Predavanje: Kaj loči vrhunsko blagovno znamko od povprečne? 1920 1080 Medijske

Se strinjaš, da smo dandanes uporabniki zasuti z vse večjo količino različnih informacij? Ta poplava informacij in raznih impulzov in tudi šumov v svetu postavlja podjetja pred velik izziv – kako pritegniti pozornost tako potencialnih kot že obstoječih uporabnikov. In prav tukaj igra pomembno vlogo močna blagovna znamka, ki velja za eno od ključnih orodij za doseganje tega cilja. Blagovna znamka pa ne zajema le komunikacijskih elementov, temveč je tesno povezana tudi z uporabniško izkušnjo izdelka ali storitve, ki jo predstavlja.

Na tokratnem Start:up Müsliju bosta na predavanju Melanja Korošec, direktorica strateškega marketinga pri podjetju Marles hiše, ki je v preteklosti med drugim skrbela tudi za produkte in blagovno znamko Elan. V debati se ji bo pridružila Amedea Derenda Mujezinović, izkušena načrtovalka uporabniške izkušnje in produktna vodja, ki ima med svojimi referencami navedena tehnološka podjetja kot so MESI, Kaldi, Krka, Zavarovalnica Triglav, Lowtware in druge. Skupaj bosta osvetlili bistvene elemente blagovne znamke, raziskali, kako se njihova pomembnost spreminja skozi čas, ter razpravljali o tem, kako uporabniška izkušnja oblikuje in krepi blagovno znamko.

Kdaj? torek, 3. oktober ob 18:00
Kje? Kid Kibla, Maribor

Za udeležbo na dogodku je potrebna prijava.

Podrobneje na

https://www.startupmaribor.si/sl-si/dogodek/1607/startup-m-sli-kaj-loci-vrhunsko-blagovno-znamko-od-povprecne-
Podrobneje na
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪