Doc. dr. Tina Tomažič je prejela bronasti znak policije za sodelovanje

Doc. dr. Tina Tomažič je prejela bronasti znak policije za sodelovanje

Doc. dr. Tina Tomažič je prejela bronasti znak policije za sodelovanje 2310 1540 Žiga Domadenik

Doc. dr. Tina Tomažič je prejela bronasti znak policije za sodelovanje, ki ji je bil podeljen na dnevu policije, ki so ga na Policijski upravi Maribor obeležili nedavno v Lenartu. Nagrado je prejela iz rok direktorja PU Maribor  mag. Donalda Rusa.

Bronasti znak policije za sodelovanje, ki se podeljuje za uspešno sodelovanje ali pomoč policiji pri opravljanju nalog, povezanih s širitvijo varnostne kulture ali krepitvijo in razvojem varnosti, ali za uspešno sodelovanje in pomoč pri posamezni varnostni akciji.

Z njeno pomočjo je PU Maribor močno okrepila sodelovanje z Inštitutom za medijske komunikacije FERI, s katerim že tretje leto peljemo izjemno uspešno akcijo Kreakcija, preko katere nagovarjamo mlade predvsem k spoštovanju samozaščitnih ukrepov. Akcijo izvaja skupaj s predstavnico za odnose z javnostmi na PU Maribor Anito Kovačič Čelofiga, s katero tudi sicer sodelujeta, kadar policijsko upravo obiščejo študentje Medijskih komunikacij ali pa preko so-mentorstva študentom pri različnih diplomskih in magistrskih delih s področja odnosov z javnostmi.

mag. Donald Rus in Tina Tomažič
Back to top
Piškotki 🍪

Ko obiščete našo spletno stran, se lahko podatki iz nekaterih storitev shranjujejo (običajno v obliki piškotkov). Tukaj lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti. Omeniti velja, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na našem spletnem mestu in na storitve, ki jih lahko ponudimo.

Google Analytics koda za analitiko.
Google Fonts.
Google Maps.
Vdelani videoposnetki.

Pogoji zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in / ali se strinjate z našo uporabo piškotkov. 🍪